Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Feyenoord en adidas introduceren trainingslijn 2020-2021

Op de dag dat het seizoen officieel start met de eerste training, introduceren Feyenoord en adidas de nieuwe trainingslijn. De stijlvolle kledingitems wordt komend seizoen door de selectie gedragen tijdens trainingen en voorbereidingen op wedstrijden.

Direct online bestellen kan hier.

Na de onthulling van het oranje keeperstenue, zwarte anthem jack en grijs-witte warm-up shirt zijn nu ook de kleuren van de trainingslijn bekend. Alle trainingen en voorbereidingen voor de wedstrijden van Feyenoord 1 worden dit seizoen in de kleuren zwart en groen afgewerkt. Een strakke look dus voor de trainingsshirts, trainingsbroeken, presentatiepolo's en meer.

Het traditionele Feyenoord-logo prijkt op de kledingitems met een wit, siliconen 3D-badge. Geheel in stijl met de witte adidas-accenten op de nieuwe producten.

De gehele trainingslijn is per direct online te bestellen via de online Feyenoord Fanshop. De artikelen zijn ook – samen met de nieuwe thuis- en uittenue - verkrijgbaar bij de verschillende Feyenoord Fanshops. Heb je een van de items gescoord? Deel dan jouw nieuwe outfit met #FeyenoordLife op social media en vind jezelf terug op onze social wall!

Eerste training
De start van het nieuwe seizoen niet missen? De eerste training is via een livestream rechtstreeks te volgen op het YouTube-kanaal van Feyenoord, terwijl ook verslag wordt gedaan op de andere online clubkanalen.