Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Seizoenkaart verlengen

Seizoenkaarthouders hebben vanaf 27 mei de mogelijkheid om hun seizoenkaart te verlengen voor 2020-2021. Zij behouden zo hun eigen plaats in De Kuip en kunnen die weer innemen zodra het stadion wordt opengesteld voor publiek.

Voor seizoen 2020-2021 kan er gekozen worden uit twee typen seizoenkaarten, met enkel het verschil in wel of geen tegemoetkoming voor de gespeelde wedstrijden zonder publiek:

De 'full support' seizoenkaart

Met de ‘full support’ seizoenkaart zien supporters op voorhand af van een tegemoetkoming, ook al kunnen niet alle wedstrijden die zijn inbegrepen in de seizoenkaart 2020-2021 worden bezocht vanwege de coronacrisis. Met deze optie geef je de club een extra steuntje in de rug om de komende periode door te komen.

De 'reguliere' seizoenkaart

Met de ‘reguliere’ seizoenkaart geven supporters aan dat ze aanspraak willen kunnen maken op een tegemoetkoming voor de wedstrijden die niet bezocht kunnen worden als gevolg van de coronacrisis. Dit kan met keuze uit een voucher of restitutie tot maximaal 85% van het totale seizoenkaartbedrag. Meer informatie over de exacte tegemoetkoming volgt aan het einde van seizoen 2020-2021.

De prijzen worden niet verhoogd en blijven gelijk aan seizoen 2019-2020. Benieuwd naar de verkoopfases van de seizoenkaartcampagne en tot wanneer je kunt verlengen? Alle informatie over de verschillende fases vind je hier.

Klik hier voor alle overige informatie over een seizoenkaart.