Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Trainingscomplex 1908

1908 is het gloednieuwe, multifunctionele en moderne trainingscomplex van Feyenoord 1, dat in juni 2018 in gebruik werd genomen. Op 1908 werkt de selectie van Feyenoord in een topsportklimaat keihard aan de doelstelling om elke dag beter te worden.

Naast uitstekend verzorgde velden hebben spelers en staf in het hoofdgebouw de meest moderne faciliteiten tot hun beschikking. Zo is er binnen het complex een grote fitness- en oefenruimte, een ruime kleedkamer en een zaal voor videoanalyses. De stafleden beschikken over ruimte kantoren en vergaderruimtes.

‘We zetten met 1908 als club een grote stap voorwaarts,’ zei technisch directeur Martin van Geel na de opening die door hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst werd verricht. ‘In de loop der jaren hadden we al alle randvoorwaarden geoptimaliseerd, maar verspreid over De Kuip en Varkenoord. Nu hebben we voor ons eerste elftal eindelijk één plek waar alles samenkomt en die we volledig naar de nieuwste maatstaven hebben kunnen indelen en inrichten. We hebben nu de topsportaccommodatie die past bij onze ambitie: leidend zijn in Nederland.’

Training bijwonen?
Wie een openbare training op 1908 wil bijwonen, kan vanaf vijf minuten voor aanvang via de ingang aan de Olympiaweg het trainingscomplex betreden. Parkeren kan eveneens aan de Olympiaweg en is gratis. Besloten trainingen zijn niet toegankelijk voor pers en publiek.

 

Ga voor een actueel overzicht van de trainingen naar deze pagina. Bekijk in de video een sfeerimpressie van trainingscomplex 1908.