Fanshop
Fanshop

Waar koop je een kaart?

Waarom zou je op tv kijken, als je de wedstrijd ook in De Kuip kunt beleven? Bestel nu eenvoudig en snel (online) kaarten voor een wedstrijd van Feyenoord. Er zijn meerdere manieren om een kaartje te kopen. Hieronder vind je een overzicht.

Online Ticketshop
Het bestellen van wedstrijdkaarten is online verreweg de snelste en eenvoudigste optie. Gemakkelijk. Snel. Betrouwbaar. Dát is de Online Ticketshop van Feyenoord. Ga direct naar de Online Ticketshop, waar alle supporters via het ticketsysteem een kaart kunnen kopen.

Bestel kaarten


Vragen over kaartverkoop of tijdens het bestellen in de Online Ticketshop? Neem online contact op via het reactieformulier op www.feyenoord.nl/service.

WhatsApp
Kaarten bestellen kan al met een appje. Stuur een bericht naar 06-1907 1908. Wij zetten een reservering voor je klaar in jouw online account. Daar kun je zelf jouw reservering ophalen en de betaling regelen. Gemakkelijk en snel!

Feyenoord Service & Tickets is via WhatsApp van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur bereikbaar. Op zaterdag reageren we van 09:00 – 12:00 uur. Stuur je buiten de openingstijden een bericht via WhatsApp? We reageren dan zodra we weer aanwezig zijn.

Telefonisch
Wil je telefonisch kaarten reserveren? Bel dan met Feyenoord Service & Tickets: 0900-1908. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 12:00 uur.

Aan de stadionkassa's
Je kunt op wedstrijddagen je kaart ook kopen bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Die bevinden zich op het voorplein aan de Olympiazijde van het stadion (Olympiaweg 50). De loketten zijn 3,5 uur voor aanvang van een wedstrijd geopend en sluiten als de eerste helft van de wedstrijd gespeeld is.

Ticket Exchange
Feyenoord Ticket Exchange is de enige officiële ticketmarktplaats van Feyenoord. Hier kunnen seizoenkaarthouders bij verhindering hun plaats te koop aanbieden aan medesupporters. Kopers betalen een eerlijke prijs en ontvangen een gevalideerde kaart, verkopers krijgen 70% van de opbrengst. En dat alles binnen een veilige en betrouwbare omgeving. Klik hier om naar Feyenoord Ticket Exchange te gaan.

Feyenoord Ticket Exchange


Zwarthandel
Feyenoord wijst alle supporters erop dat de club ten zeerste afraadt om – voor welke wedstrijd dan ook – kaarten buiten Feyenoord (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.

Bestel je kaarten voor Feyenoord alleen via de officiële kanalen zoals hierboven beschreven. Er zijn talloze marktplaatsen op internet waar individuen en bedrijven kaarten (aan elkaar) verkopen. Het is niet bij alle partijen duidelijk of je nu een kaart van een individu koopt of van een professionele doorverkoper. Bij deze marktplaatsen heb je geen volledige garantie op toegang en betaal je een ander bedrag dan de oorspronkelijke ticketprijs.

Feyenoord werkt niet samen met deze marktplaatsen en is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van een aankoop via deze marktplaatsen.