Inschrijven
Inschrijven

Veelgestelde vragen

Kunnen keepers ook deelnemen aan Feyenoord Soccer Schools?
Keepers kunnen deelnemen aan de zogeheten Keepersmodule, bestaande uit een tiental trainingen (zowel in het voorjaar als najaar) op Varkenoord. Meer informatie daarover vind je hier. Keepers zijn ook welkom bij de Feyenoord Soccer Camps, maar deze trainingsmodules zijn voornamelijk op spelers gericht.

Kunnen meiden ook deelnemen aan Feyenoord Soccer Schools?
Zowel jongens als meiden kunnen deelnemen aan alle Feyenoord Soccer Camps. Meiden en jongens worden bij elkaar in de groepen ingedeeld. Twee keer per jaar (zowel in het voorjaar als najaar) start er een speciale module van Talenttrainingen voor meiden, waar alleen meiden aan deel kunnen nemen. Klik hier voor meer informatie over de Meidenmodule.

Kan ik bij een vriendje/vriendinnetje in de groep worden ingedeeld?
De kinderen worden in verschillende groepen ingedeeld op basis van leeftijd en elftal. Bij het invulveld ‘Bijzonderheden’ kunt u een mogelijke voorkeur opgeven voor een groep. Wij doen ons uiterste best om de deelnemer te plaatsen in de voorkeursgroep, maar kunnen dit niet garanderen.

Is een bepaald voetbalniveau vereist om deel te nemen aan Feyenoord Soccer Schools?
Nee, iedere voetballiefhebber kan deelnemen aan Feyenoord Soccer Schools. Onze trainingsprogramma’s zijn erop gericht dat deelnemers met uiteenlopende niveaus zich kunnen ontwikkelen.

Ik heb geen kopie van de inschrijving ontvangen, hoe kan dat?
Wellicht dat de kopie van de inschrijving in de map ‘ongewenste items’ van uw mailbox terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan contact met ons op.

Krijg ik meteen een bevestiging na de betaling?
Je ontvangt na de betaling niet direct een bevestiging van ons.Na betaling kunt u ervan uitgaan dat de aanmelding definitief is. Mocht je willen weten of uw betaling door ons in goede orde is ontvangen, neem dan contact met ons op.

Zijn Feyenoord Soccer Camps inclusief overnachting?
Nee, alle trainingsmodules van Feyenoord Soccer Camps zijn zonder overnachting. Tenzij anders vermeld, zoals bij het Feyenoord Soccer Camp Salou.

Kun je gescout worden bij activiteiten van Feyenoord Soccer Schools?
Scouting is niet de insteek van onze activiteiten. Voetbalontwikkeling, Feyenoord-beleving en plezier staan centraal bij Feyenoord Soccer Schools. Wel zijn er voorbeelden van kinderen die aan Feyenoord Soccer Schools hebben deelgenomen en nu jeugdspeler zijn van Feyenoord Academy.

Kan ik me aanmelden voor de jeugdopleiding van Feyenoord (Feyenoord Academy)?
Het is niet mogelijk om je aan te melden voor Feyenoord Academy. Hiervoor dien je gescout te worden. Feyenoord Soccer Schools werkt nauw samen met Feyenoord Academy voor onder andere het samenstellen van trainingsprogramma’s, maar een inschrijving bij Feyenoord Soccer Schools staat geheel los van Feyenoord Academy.

Wat zijn de Feyenoord Talentendagen?
De Feyenoord Talentendagen worden jaarlijks door Feyenoord Academy (en dus niet door Feyenoord Soccer Schools) in februari/maart op Varkenoord georganiseerd. De inschrijving hiervoor is gratis en gaat over het algemeen in december van start via www.feyenoord.nl.

Organiseert Feyenoord Soccer Schools ook trainingsactiviteiten voor kinderen jonger dan zes jaar?
Ja, speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar is er Feyenoord Voetjebal. Feyenoord Voetjebal laat ouders en kinderen van aan de hand van een voetballend speelconcept op een gestructureerde manier kennismaken met voetbal. Behalve de technische ontwikkeling zijn de lessen ook gericht op de algehele motoriek, sociale vaardigheden en cognitieve ontwikkeling van het kind. Klik hier voor meer informatie over Feyenoord Voetjebal.