Inschrijven
Inschrijven

Wat is Feyenoord Soccer Schools?

Trainen op de Feyenoord-manier, het kan bij Feyenoord Soccer Schools! Neem deel aan één van de programma’s en zet een belangrijke stap in je ontwikkeling als voetballer.

Op deze website vind je meer informatie over de Clinics, Talenttrainingen en Soccer Camps die Feyenoord Soccer Schools gedurende het hele jaar organiseert.

Feyenoord Soccer Schools werkt nauw samen met Feyenoord Academy. De jeugdopleiding van Feyenoord is nauw betrokken bij het trainingsprogramma dat wordt aangeboden en bij de selectie van de trainers. Deelnemers aan alle programma's en activiteiten worden op dezelfde manier getraind als de jeugd in de opleiding van de club. Daarbij staat het plezier in het voetbal voorop, ongeacht het niveau of de club waarvan de deelnemers lid zijn. Uiteraard zijn alle trainingsvormen erop gericht dat alle deelnemers daadwerkelijk stappen vooruit gaan maken in hun ontwikkeling als voetballer.

Alle trainingen, clinics en voetbalkampen staan onder leiding van de Feyenoord Academy en worden verzorgd door ervaren trainers, waaronder oud-Feyenoorders Ben Wijnstekers, Mike Obiku en keeperstrainer Patrick van Seeters.