Kom in actie
Kom in actie

Stagiairs

Wie de #KrachtvanFeyenoord wil overbrengen op de samenleving én zich persoonlijk wil ontwikkelen, is bij Feyenoord aan het juiste adres. Jaarlijks bieden we een groot aantal studenten uit Rotterdam en omgeving de kans om enerzijds actief bij te dragen aan onze sociaal-maatschappelijke activiteiten en anderzijds zichzelf te ontplooien. 
Alle opleidingen en niveaus
Binnen Feyenoord hebben we een breed aanbod aan stageplekken. Stagiaires van diverse opleidingen, leeftijden en niveaus krijgen bij ons de kans aan hun ontwikkeling te werken. Dankzij de nauwe samenwerking met onder meer het Albeda College, Zadkine College, de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit sluiten onze stageplekken inhoudelijk naadloos aan bij de competenties die vanuit de opleiding gevraagd worden. 

Veel verantwoordelijkheid
Les geven bij Club1908? Een wedstrijd leiden van de Feyenoord Street League? Of een gymles op een van de Feyenoord Partnerscholen begeleiden? Wie bij ons stage loopt, krijgt veel verantwoordelijkheid. Want, zo vinden wij, wie verantwoordelijkheid krijgt, ontwikkelt zich. Het is dan ook geen toeval dat veel voormalige stagiairs na hun stage bij Feyenoord in dienst kwamen en al jaren met veel plezier bij ons werken. 

Aanmelden
Wil jij stagelopen bij Feyenoord? Maak dan je interesse kenbaar door onderstaand formulier in te vullen!