#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Feyenoord Foundation FunRun

Geld inzamelen voor het goede doel, terwijl je hardloopt door De Kuip. Je doet het tijdens de Feyenoord Foundation FunRun, het jaarlijkse hardloopevenement door het stadion van Feyenoord.

Edities 2020 & 2021 afgelast
In mei vorig jaar lieten we je weten dat de Feyenoord Foundation FunRun niet meer plaats zou vinden in 2020. De coronapandemie zorgt nog steeds voor onzekerheid. Hierdoor hebben we helaas moeten besluiten het evenement in 2021 van de kalender te halen. Met het oog op de huidige stand van zaken rond COVID-19 is het uitgesloten dat het evenement, zoals gepland, in mei 2021, op een veilige manier door zou kunnen gaan. De volksgezondheid gaat voor alles. We zijn in overleg over de toekomst van de Feyenoord Foundation FunRun en zullen de deelnemers hier in het najaar van 2021 persoonlijk over informeren. Alle aangeschafte startbewijzen blijven tot de nadere berichtgeving uiteraard geldig.

Afstanden voor iedereen
De Feyenoord Foundation FunRun is een hardloopevenement voor iedereen: jong, oud, getrainde én minder getrainde hardlopers. Er zijn parcoursen uitgestippeld met verschillende afstanden en er zijn daarnaast speciale Runs voor Kameraadjes, families en business-teams. 

Hardlopen door de spelerstunnel
Welke afstand je ook loopt: elk parcours voert je door de spelerstunnel en langs het veld van De Kuip. Een unieke ervaring! Wie een langere afstand loopt, komt bovendien over Varkenoord (het complex van Feyenoord Academy) en 1908, het hypermoderne trainingscomplex van Feyenoord 1.

Opbrengst 
De netto inkomsten van de FunRun komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Wie zich inschrijft, steunt automatisch deze goede doelen. Daarnaast kun je je uiteraard laten sponsoren door een actiepagina aan te maken op ons donatieplatform. Alle actuele informatie over (aanmelden voor) de Feyenoord Foundation FunRun vind je op www.feyenoordfoundationfunrun.nl.