#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Feyenoord Galadiner

Wilt u niet alleen de sociaal-maatschappelijke activiteiten van Feyenoord steunen, maar ook een gezellige en sfeervolle avond beleven? Verzeker u dan van een plaats aan tafel bij het Feyenoord Galadiner!

Versterk de #KrachtvanFeyenoord
Wie aanwezig is tijdens het Feyenoord Galadiner, draagt voor een belangrijk deel bij aan het versterken van de #KrachtvanFeyenoord. Tijdens het feestelijke evenement wordt namelijk elk jaar een aanzienlijk bedrag opgehaald voor de Feyenoord Foundation, waarmee de stichting levens van (jonge) inwoners van Rotterdam positief kan gaan veranderen. 

Exclusieve avond met selectie
Het Feyenoord Galadiner kenmerkt zich door culinair hoogstaand dineren op een bijzondere en feestelijke locatie. U krijgt volop mogelijkheden om te netwerken én om te bieden op unieke veilingitems. Ook de spelers en staf van Feyenoord 1 zijn aanwezig op deze exclusieve avond. 

Reserveer een tafel
Wilt u de sociaal-maatschappelijke activiteiten van Feyenoord ondersteunen en tegelijkertijd een leuke avond beleven? Reserveer dan nu een tafel voor het Feyenoord Galadiner. De kosten van een tafel bedragen € 5.000,-. Wij raden u aan tijdig te reserveren vanwege de grote belangstelling.

Tafel Reserveren